Onze partner

Congres- en vergaderlocatie in Renesse

Voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst bij bent u bij deze congres- en vergaderlocatie in Renesse verzekerd van de volgende onderscheidende voordelen; goede bereikbaarheid, ruime parkeergelegenheid, moderne opzet, gastgerichte service, super snelle gratis WIFI (tot 750 MBs) en een uiterst vriendelijke prijsstelling.

De Locatie

Het restaurant Zeeuws Verlangen verzorgt een royaal ontbijt, een uitgebreide lunch en een culinair 3-gangen diner (bereid met Zeeuwse dagverse producten). 's Avonds gezellig met collega's informeel genieten aan de sfeervolle hotelbar of op het buitenterras aan het water.

Op Schouwen-Duiveland, verscholen achter de duinen van het Noordzeestrand en het Grevelingenmeer, ligt aan de mond van de Brouwersdam deze vergaderlocatie. In deze bijzondere wateromgeving spot je een zeehond, zie je een ree en geniet je van de prachtige zonsondergangen. Met het strand op zo'n 100 meter afstand, slaap je 's avonds op het ritme van het geruis van de zee.

Congreszaal en vergaderzalen

Deze congres- en vergaderlocatie Resort Land & Zee beschikt over 2 vergaderzalen, welke te combineren zijn tot 1 grote zaal. De vergaderzalen kenmerken zich door lichte kleuren, veel lichtinval door de ramen welke van de vloer tot aan het plafond reiken. Een fabuleus uitzicht over de in ere herstelde zeearm de Graevelinge”, ‘het prikkelt en stimuleert mensen tot anders denken.

Hotelkamers

Tijdens een meerdaags verblijf wordt er overnacht in de moderne ingerichte hotelkamers welke een fraai uitzicht bieden over ons binnenwater de Graevelinge of de duinen. De locatie beschikt over 32 hotelkamers en 16 externe hotelstudio’s.

2 reviews

8.5

Reviews van gasten

rian Aarts

Het was een goede locatie met een goede service / bediening.

8
Udo Gundlach

Prima geregeld!!

9

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. verrassend zeeland informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van verrassend zeeland en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

verrassend zeeland maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Scharendijke

Meer in Scharendijke

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

88+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.