Onze partner

Prachtig strandhotel op unieke locatie

Vakantie in Cadzand.  Beleef, geniet & ontdek Cadzand-bad en omgeving in Zeeuws Vlaanderen vanuit dit strandhotel. Dit strandhotel is gelegen op een duin, met indrukwekkend uitzicht over de onmetelijk brede stranden. Ongerept, open en rustig. Dè plek voor Food & Wellbeing waar alle zintuigen geprikkeld worden met ruimte voor oog en geest. Voor alle fijnproevers, surfers, durvers en dromers is dit een fijne plek om te zijn.

Het hotel is gelegen in Cadzand-Bad, een badplaats in de Nederlandse provincie Zeeland, gelegen aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen, in de gemeente Sluis. Cadzand-Bad ligt in het uiterste zuidwesten van Nederland aan de grens met België.

Hotelkamers

Alle luxe ingerichte kamers van het Strandhotel variëren van comfort tot superior tot luxe. Voorzien van alle gemakken voor een stijlvol en comfortabel verblijf met adembenemende vergezichten over het strand, de zee of het Zeeuwse achterland. Het ontwerp is van Studio Piet Boon die de kenmerken van de kustomgeving heeft omarmd. Het gekozen kleurenpalet geeft een kalme, ontspannen sfeer. Met luxe, stijlvolle stoffen en de warmte van speciale objecten en details.

Begin de dag goed met heerlijk ontbijt

Voor de slow-starters van de dag is Pine House ontbijtrestaurant de ultieme plek met een uitgebreid ontbijtbuffet met verse, lokale producten en een unieke samenstelling van zoetigheden uit eigen patisserie.

Faciliteiten en omgeving

Wanneer de temperatuur van de Noordzee te uitdagend is voor een ferme duik, kunt u ook baantjes trekken in het verwarmde water van het binnenzwembad of genieten van onze knusse sauna's. Comfortabele chaise longues uitgerust met luxe badlakens omringen het zwembad. Bij slecht weer, of als u liever binnen vertoefd is dit een heerlijke plek om te zijn. 

Liefhebbers van golf surfen en kite surfen kunnen in Cadzand-Bad hun hart ophalen. De golven zijn hier veelvuldig woest aantrekkelijk.

Zeeuws Vlaanderen is puur en authentiek. Boerenakkers domineren het landschap tussen de bekende en minder bekende dorpjes. De Zeeuwse kust werd door de Nederlandse band Bløf veelvuldig gelauwerd in songs als ‘Dansen aan Zee’ en ‘Aan de kust’. In Sluis wordt er geflaneerd en is het voormalige ***restaurant Oud Sluis omgetoverd tot een sfeervol lunch café met terras. In het kleinste dorpje van Nederland, St. Anna ter Muiden, staat nog een prachtig historisch kerkje met een rijksmonumentale toren uit de 14e eeuw. De kerk is op verzoek te bezoeken. En dan het Zwin. Het unieke natuurgebied op de grens tussen Nederland en België, waar het mogelijk is om te voet de grens tussen beide landen over te steken. De aloude traditie om haaientanden te zoeken bestaat hier nog steeds. Zeeuws Vlaanderen geniet ook bekendheid voor zijn wijnbouw. De wijngaard ’t Biezenhof ligt op 17 km van Cadzand en is makkelijk per fiets bereikbaar. De eigenaren van dit ambachtelijk stukje grond onder de Zeeuwse zon nemen u graag mee op een wandeling over het domein.

Romantiek in een schitterend Strandhotel in het Zeeuwse Cadzand-Bad
€ 107,50

Romantiek in een schitterend Strandhotel in het Zeeuwse Cadzand-Bad

Kom ontspannen en genieten in een mooi strandhotel tijdens een romantisch weekend. Verblijf in een stijlvolle kamer, neem ik een duik in de Noordzee of geniet van het verwarmde water van het binnenzwembad. Aansluitend kunt u voor nog wat extra ontspanning heerlijk gebruik maken van de sauna. Ontdek al het moois dat Zeeland te bieden heeft.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. verrassend zeeland informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van verrassend zeeland en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

verrassend zeeland maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

88+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.