Walking Dinner Middelburg - groepsuitje in Zeeland

Bij dit groepsuitje in Middelburg is inbegrepen:

  • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
Prijs:
  • 10 - 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
  • 15 - 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
  • 30 - > personen € 53,50 p.p. excl. BTW
Minimum aantal personen is 10. Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! De prijs van dit culinaire avondje uit in Middelburg is geldig tot en met 31 december 2022.

De Vikingen! Waren we er nou voor of tegen?

Dat is erg onduidelijk. Om Middelburg heen werd in de 9e eeuw een ringwalburg gebouwd. Maar of deze er stond als verdediging tegen de Vikingen, weten we niet precies. Het kan ook zijn dat de Vikingkoning Harald de burg zelf gebouwd heeft om Middelburg te verdedigen tegen andere volken. We zijn er niet uit!

Viking of niet, het wordt woest genieten!

Hoe dan ook, kies je voor een Walking Dinner te Middelburg, dan loop je in een stad met Viking-nazaten. Allemaal woest volk dus? Dat is meer de reputatie die ze hebben. Wij weten dat ze heel goed kunnen koken en dat in die stad een hoop opmerkelijke zaken het bekijken waard zijn! En dat gaan we doen: bezichtigen en tussendoor een hapje eten, om en om. Fijn! Wist u dat Middelburg één van de beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland is? We gaan er kijken op het Damplein met de Grote en Kleine Christoffel, de Graanbeurs en de Roeybaerse, allen huizen uit de middeleeuwen. We gaan naar het Abdijplein, de Lange Jan, de Koorkerk en de Nieuwe kerk. En wat dacht u van het gotische stadhuis van Middelburg. Ach, er is zoveel meer te vertellen, zoals die periode in 1944, toen Middelburg helemaal onder water kwam te staan... maar daarover komt u meer te weten tijdens het Walking Dinner Middelburg!

Een gezellig avondje uit in Middelburg

Ontdek samen met vrienden, collega\'s of relaties de stad Middelburg en maak een culinaire wandeling en eet in 3 verschillende restaurants. 18.00 - 19.00 Voorgerecht 19.00 - 19.45 Rondleiding 19.45 - 20.45 Hoofdgerecht 20.45 - 21.30 Rondleiding 21.30 - 22.00 Nagerecht

1 review

9.0

Reviews van gasten

jacqueline hoogerheide

Vanaf het boeken tot het einde van het walking dinner was het prima geregeld. Zelf het op de laatste dag aanmelden van een extra deelnemer was geen probleem. De stadsgids was enthousiast en kon heel leuk vertellen. Heerlijk gegeten. Een aanrader.

9

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Parkeren

Onze partner

Algemeen

Voor iedereen die op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden tour, event of activiteit in Nederland en België.

Tour Guides

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van walking dinners, stadswandelingen, steptochten, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en tours. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren.

Tour Guides voor:

De origineelste uitjes. Het grootste aanbod. De scherpste prijzen. De beste gidsen. En alle events op maat!

Maatwerk

Het biedt u een uitgebreid scala aan evenementen, walking dinners en rondleidingen door heel Nederland en België, met of zonder begeleiding van veelal plaatselijke, professionele gidsen en in vrijwel iedere gewenste taal!

Tip

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. verrassend zeeland informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van verrassend zeeland en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

verrassend zeeland maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Hoogtepunten

  • De origineelste uitjes
  • De beste gidsen
  • Alle events op maat

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:
ma-do: 09.00 - 22.00
vr: 09.00 - 17.30
za-zo: 10.00 - 14.00

Tel: 088-5405805

Waarom bij ons boeken?

84+ Arrangementen

Uitgebreid aanbod van diverse accommodaties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Lage kosten

Wij hebben de scherpste prijzen met maximaal comfort.

Uitstekende ondersteuning

Onze informatie en reserveringsdienst medewerkers helpen u graag.